Vrei sa castigi bani pe internet? Citeste cu atentie urmatoarele randuri

Si eu la fel ca tine, ma intrebam, daca chiar se pot castiga bani pe internet, BANI ADEVARATI prin metode legale, nu tot felul de credite virtuale la care in realitate niciodata nu puteai ajunge, asa ca am inceput sa caut. Dupa 2 ani si jumatate pot spune ca am gasit calea cea mai simpla si cea mai sigura de a face bani pe care chiar sa-i primesti fara a investi nici un leu. Prima data am vrut sa o fac pentru un ajutor financiar in plus, acum pot sa spun ca e o meserie pentru mine. Nu te face milionar peste noapte, dar poti ajunge sa castigi chiar mii de dolari pe luna. Daca urmezi exact instructiunile "MURA-N-GURA" din acest site,nu ai cum sa nu faci bani. Ce zici merita sa incerci? Nu ai decat de CASTIGAT !!! CUM SA CASTIGAM BANI (legal, perseverent si cu rabdare) NAVIGAND PE INTERNET !

1.Cititi cu atentie totul si nu veti pierde! Dimpotriva vom avea de castigat!

2.Nu ne va cere nimeni bani in schimb!

3.Nu vom plati nimic inainte!

4.In orice moment putem renunta fara a plati ceva!

5.Nu avem ce pierde, putem doar sa castigam!



Sistemul a fost conceput de altii in scop publicitar. Exista sute de site-uri care gazduiesc publicitate pe internet. Pentru a demonstra firmelor-client ca sunt eficiente si pentru a-si vinde bine spatiile publicitare, unele dintre aceste site-uri platesc ca sa fie vizitate de cat mai multe persoane care vor vedea publicitatea. In scopul maririi masive a numarului persoanelor care vor vizita aceste site-uri, s-a conceput urmatorul sistem. Prin inscrierea pe astfel de site-uri, vom fi platiti pentru:

1.citirea de e-mail-uri publicitare;

2.vizitare de site-uri;

3.inscrierea la alte site-uri unde se se castiga cu e-mail-ul;

Fiecare persoana inscrisa, castiga atat din activitatea sa de vizitare a site-urilor in cauza, cat si din cea a personelor inscrise de ea, si de asemenea si din cea a celor inscrisi la randul lor de fiecare din acestea. Cu cat numarul celor inscrisi la toate nivelele este mai mare, cu atat castigurile cresc pentru fiecare. La un moment dat o persoana inscrisa va castiga mai mult din activitatea persoanelor inscrise de ea (fara ca acestea sa piarda nimic), decat din activitatea proprie.

Fiecare site la care cineva se inscrie si devine user are un sistem automat de contorizare a numarului de vizitari de catre user-ul respectiv si de adaugarea in contul user-ului a sumei ce se cuvine pt. fiecare vizitare, precum si de contorizare a numarului de persoane inscrise de catre user, si a sumelor ce revin user-ului din activitatea acestora si din cea a altor persoane inscrise de acestea.

Mai jos aveti cateva site-uri la care va puteti inscrie










instantptr.com



247payouts.com



chobitsmails.net


DonkeyMails.com: No Minimum Payout

ippomails.net





Vizitatori gratis!

Dj-Mails.com


Pentru ca sa poti fi platit de catre aceste site-uri trebuie sa iti faci cont la o banca electronica.
Una dintre aceste banci o gasesti in linkul urmator:

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.


TOP-RO



Castiga bani pe internet stand comod in fata calculatorului Top66 Statistici

2 comentarii:

  1. Da dar din alea care le-ai pus tu nu platesc toate,doar cateva,restul sunt spam-uri....am pus eu aici site-urile care platesc,cele adevarate http://castiga-bani-prin-internet.blogspot.com/ dar trebuie sa muncesti din greu...

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai multe informatii testate despre cum sa faci bani pe internet gasiti la www.banipeinternet.weblog.ro
    Sunt sigur ca nu veti regreta, doar metode testate de a face bani pe internet si nu doar cativa centi !

    RăspundețiȘtergere